Ett fel närmare rätt

Godermorgon!
Jag vet att de blir en del iphoneinlägg nu.. Men jag orkar inte starta datan och sen går det så enkelt att bara göra det här ifrån :) nu har jag precis gjort någon äcklig blandning av varmvatten, ingefära & honung! Hört att det ska vara bra så varför inte. Ha det bra så länge :)


Live your life

Nu är lizette och hennes kille här och firar mig några dagar innan jag fyller år eftersom jag inte är hemma när dagen väl är kommen. Tack för presenten fina ni!


Looking from the window above, its like a story of love

Vaknade upp och kände mig lite i febern, vilket var skönt. Dock är jag 10 gånger hesare, så om ni vill höra en skata prata svenska så är det bara att slå en pling. Jag är verkligen ingen te-älskare.. Men nu har jag beställt ingefära och honung för att blanda det med varmvatten. Jag har bestämt mig för att bli frisk!! Nu äter jag så mycket c-vitamin som det går. Hatar att vara sjuk också när solen skiner och det är blått på himlen.
Allt för mig, tack och hej


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Hallå där! Just nu ligger jag och leker med min nya iPhone som jag fick i en tidig födelsedagspresent, tack så hemskt mycket! Sen har jag blivit sjuk också.. Feber, hostig, ont i huvudet osv. Så jag försöker göra allt vad jag kan för att bli frisk till torsdag, eftersom vi åker till Stockholm då. Är livrädd att jag inte ska bli frisk. Så nu ligger jag och dricker juice och fruktsoppa eftersom det innehåller c-vitamin. Kram hej


I might get you one day

Tjennnaaa krillleee! Igår va en trevlig kväll, som var rolig till en början men mot slutet blev allt tråkigare och tråkigare.. Aja :) nu sitter jag och chillar med Felle på hennes baksida och njuter av solen, vi pratar om den underbara helg som kommer! Ha det fint

 


i feel so close to you right now

vi tog och gick en runda i odensala, passade på att ta nått kort också.. INTE alls planerat
haha nu sitter vi och lyssnar på gangstarap och pratar om allt roligt som komma skall, partajj ikväll och om fem dagar drar vi till huvudstaden.
livet leker


blessed

nu sticker jag till stan med karolina och senare bär det av till felicia.
ikväll blir det parttyyy, taggataggatagga

tack som fan för att du inte går ändå

IDAG ÄR DET FREDAG OCH DET KÄNNS LJUVLIGT!
efter skolan åkte jag in till stan och först hämtade min lagade minimobil, sedan mötte jag linius & felicius. vi tog en sväng på stan och pratade på. felle storshoppade medans jag fick med mig det på nedstående bild, haha. vi köpte biljetter till "white club" som kommer äga rum imorgon. det kommer bli superkul, sen sover jag hos felicia. nu pratar jag med felle på skype och sedan blir det troligen mys med några från klassen, ha en bra fredagskväll!

tack och adjö

blus, mormor
halsband, vet inte
svarta jeans, rut mfl


knycker närhet från dig då och då

pluggar spanska med mango, ha en fin kväll

today's

hatt, monki
halsring, hm
kofta, karolinas
jeans, rut mfl

Death has fallen in love

 


i follow rivers

aldrig varit så gott med våfflor som det var idag, brilliant idé av min vän karolina! 
nu ligger vi och skrattar i sängen, mysi & gosi

Caraaaa mia

Här sitter vi och är duktiga och jobbar spanska. Senare blir det våffelmys hos Karolina. Puss


jan

tänkte börja att göra en liten sammanfattining från varje månad, bara för någon värdelös mening. men kan vara roligt :)

DAGENS


kofta, åhlens
linne, gina tricot
jeans, rut m.fl

kiss me til the morninglight

skolan idag har varit ingenting speciellt. min eftermiddag ska se ut som gårdagens.
det är semeldagen idag också, vilket passar perfekt eftersom jag älskar semlor. så när pappa kommer hem blir det semlor! sen gjorde vi kolosalt goda semlor idag på hkn, skulle kunna äta 100 stycken!
i det här inlägget skrev jag ordet : semla, 5 gånger ink det sista.
ha en bra dag :) 

jag springer till solen i himlen min

nu ska jag gå och hacka mango och plugga so. senare hoppar jag in i duschen, och avslutar kvällen framför andra avsnittet med big brother som är ganska underhållande! ha en fin kväll :)


jag drömmer vidare om sommaren, linnet är ett av mina senaste inköp


you can call me crazy man

om sisådär 40 min går jag till skolan! har en del att ta tag i där så nu ska jag vara på hugget.
är lite småsur för jag glömde bort att vi hade sovmorgon idag, hur lyckas jag med det?! man glömmer inte sådan helig tid. aja, hoppas ni får en trevlig dag

so far away from where you are

nu har jag läst alla 47 inlägg på bloglovin från helgen. nu ska jag vara duktig och plugga so, i sista minuten.
klickade mig hem en bikini också :)
intejagpåbilderna

lauren caught my eye

hallå där :)
dålig uppdatering från helgen i know. men nuså är jag hemma och det är söndag :)
började med en liten vända på stan i fredags med grysan & karolina, fick med mig en efterlängtad halsring. sen åkte vi hem till mig och käkade tacos, älskade tacos. efter det på schemat stod musik direkt med lite mer skönt folk och det var mysigt som vanligt! sen åkte vi hem till karolina och käkade nutella med mango och hallon, om ni ej testat så testat! det är så sjuuuukt gott :) sov över hos karolina och begav mig på lördagen till stan med mor en liten sväng, fick med mig ett par skor, ett linne och trosor hem! tack för det kära madre! senare möter jag upp thea, clara och michan och köper mat, lagar den hos thea och får mig en trevlig kväll med mycket skratt och prat! sov över hos thea, och idag söndag har vi fikat med michan och testat massa kläder på monki, mysigtmysigt.
min helg spontant sådär har varit riktigt trevlig :)
nu är jag hemma och har ätit god söndagsmat som innehöll kött bla. nu hör jag att dom gör efterrätt, kommer inte heller sitta helt fel.
just nu i detta ögonblick känner jag att jag mår riktigt bra, och det är underbart!






Då jag får komma hem till dig

Vi har so nu. Ikväll blir det tacos och musik direkt med Karolina, mysis & gosis

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_189809270.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_189809270.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_189809270.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_189809270.jpg" class="image">


Hey ya

Lite uppdatering från veckan, gosiiiii


ibland känner jag mig ultimat hundra armar multitask

ingen uppdatering på grund av att jag och mormor hade tjejkväll igår! jag gick till henne efter skolan, och vi hade så mysigt så jag beslutade mig för att spendera natten. finns ingen så bra som henne att servera fika, åh det är så gott. har druckit tre stora koppar med choklad och grädde bla. tack mormor för att du är bäst i världen
dagen på skolan har inte varit speciell alls, ganska chill faktiskt! den slutade med idrott-skidor och min far hade vallat mina skidor så det var ett väldans bra glid, medans karolina lånade skolans träplankor, så jag drog henne runt spåret, det är sånt vänner är till för!


Lovedays

(inlägg som skulle upp igår) Hallå där! Både igår och idag har vi inga lektioner, vi har något som kallas kärleksdagar! Vi tog nyss kondomkörkort, gjort kroppar och snoppar i lera och nu ska vi fika. Vi har det supermysigt. Puss

 


xoxo

har inget att säga, berättar om min dag imorn. orkar inte nu! 
hoppas ni fick en fin alla hjärtans dag :) 

jag står på toppen och jag tittar ner

tja bloggeeeeen, läääget?
okej, tönt jag. aja. nu ska jag alldeles strax dra på mig myskläderna för att sedan bege mig till mias place, vi har inget att plugga, därför ska vi baka en kladdkaka!
vi åkte skridskor idag, försökte lära mig att bromsa, entligt mina lärare har det skett en utveckling, så jag är otroligt nöjd. tänkte det var dax att kanske lära mig hur man stannar, sådär efter snart 16 år..
hare fiiiiiiiiiiiint!

Q/A

passar på att svara på dom senaste frågorna som dykt upp! vissa såg likadana ut i princip, så jag valde ut dom :) det är alltid lika roligt att svara, så fortsätt att fråga på! 
ska nog även göra en kategori för "frågor&svar" så kan ni kika in där om ni är nyfikna på tidigare frågor osv.







svar: ja ellerhur, jag älskar det! hatten hittar du på monki och västen på romwe :)




svar: åh tack så mycket Amanda, detsamma! på bilden nedanför är min bas som jag använder mig av varje dag. min mascara är påklistrad på bilden för att jag för tillfället har glömt den hos en kompis.. :)
kram!





svar: hejsan! :) jag förstår hur du menar, så vart det för mig också i början.. om du har din blogg på blogg.se så är det viktigt att du väljer den storleken på bilden i photoscape i samma storlek som du väljer att publicera bilden i på bloggen. har försökt att visa på bilden nedan, hoppas det hjälpte!
sen sparar du bilden i formatet gif.
puss&kram






svar: hallå där :) vad roligt! hm, om jag har fattat det rätt så är allt annat förutom Dansgolv slutsålt.. själv har jag beställt biljetten "dansgolv" :)
kram




svar: tack så mycket!! :) bilderna är tagen med min vän lines kamera vilket är en Nikon D5000 :) 
kram på dig!

dont phunk with my heart

tjeeeenamoss
idag har jag och line vaknat, stressade iväg oss till bussen för att åka och handla lite gotta. nu har vi ätit brunch och efterrätt till det, så nu väntar soffmys med cola och chirre.
ha en fin söndag, själv ska jag ha den skönaste på länge. ska inte plugga, inte träna, och knappt städa.
pusssss

boy i think about it every night and day

fick mig en jättetrevlig kväll igår med härliga skapelser!

make me wanna lose myself in your arms

min underbara vän

DAGENS

tshirt, hm
byxor, pappis

you should let me love you

DÖDEN. skrev ett långt inlägg också råkade jag radera allt, yeees.
aja, fick mig en riktigt mysig kväll med felicius och linius igår, tror att bilderna säger en del.. sen dansade vi så att vi tillslut låg på golvet så gott som döda.
nu har felicia åkt på JHträning, och jag & line ska upp och äta tacos.
vad kvällen har att erbjuda vet vi inte riktigt ännu!
puss

death has fallen in love

har nyss ätit världens godaste mat, tacos. och nu väntar jag på mina bäbisar line och felle som kommer hit med massa gotta och vi ska bara mysa och ha det gött! saknar ihjäl mig efter dom som vanligt.
kommer nog mer uppdatering senare! pusspuss

snyggare går nog ej att finna

DAGENS

tshirt, monki
sammetsleggings, bikbok

du är inte inte trasig

hejhallå
nu ska jag ta och städa på mitt rum, sen tända ljus och göra det så skönt och bekvämt som möjligt så det nästan blir mysigt att plugga. ska se om jag lyckas, hej på en stund

heaven is a place on earth

DAGENS
skjorta, hm
spetströja, veromoda
jeans, cubus
brosch, farmor

hälsa ditt hjärta att allt är slut

nu alldeles för sent ska jag lägga mig och läsa lite ur min hemska NObok.
TAGGA NATIONELLA PROV IMORN.
en liten inblick hur jag såg ut idag
örhängena kommer från min farmor, och jag älskar dom!

mina boys

efter att vi bakat tog jag mig in till stan för att laga middag med några finfina tjejer! tycker det är så mysigt att göra nått sånt mitt i veckan, bara sådär spontant. maten var nog det godaste jag ätit på länge, och inga recept följde vi heller! guld till er

glad you came

efter skolan gick jag, karolina och gry hem till mig för att baka nationellaprovmuffins som vi ska äta imorgon under vårat 3timmars långa prov. kan lova att dom blev RIKTIGT goda!

jag fick låna en ängel

kom för en liten stund hem sen från världens finaste mormor. spenderade 6 timmar där efter skolan, vi pratade om allt möjligt och jag glömde bort allt plugg som jag egentligen var tvungen att göra. det är första gången jag var där så som jag brukade när allt var normalt, när morfar var i livet. och på något sätt kändes det inte konstigt, klart att det känns tomt men jag känner att han finns där, han lever kvar i mig och det kommer han alltid göra. för han var så levande, han var en sån glädjespridare och en riktig livsnjutare. det har inte gått en ända dag utan att jag tänker på honom, och jag saknar han så. det känns som att han kommer snart tillbaka från sjukhuset och han fortsätter sjunga sina trudelutter och äger ut oss alla på kortspel. det gör så sjukt ont i mig när jag tänker på att jag aldrig kommer få prata med honom igen eller se honom skratta. allt han sa kändes så viktigt, det kändes så betydelsefullt. och han vart så glad varje gång man kom efter skolan. det är så overkligt, jag vill ha min älskade morfar tillbaka.
gud lånade oss en ängel, ett riktigt lyckopiller. jag vet att vi inte har träffats för sista gången, men jag vill att mina barn skulle få växa upp med han och lära känna samma underbara människa som jag fick. jag hade Aldrig kunna fått en bättre morfar, du har satt spår i mig och skapat minnen som kommer sitta med mig hela livet. tårarna rinner när jag skriver detta, men det är svårt att leva utan något som alltid funnits där.

DAGENS

kofta, åhlens
linne, monki
skinnleggings, jc

sundsvall part 1

ett litet smakprov av cupen i sundsvall

du är speciell

kortare håååår

this is the original

sitter på skolan och gör precis exakt ingenting. ska snart sätta igång med nått.
efter skolan åker jag in och klipper mitt för långa slitna hår, ÄNTLIGEN!
även fått bilderna sen helgen av karolina, dom kommer upp senare
xxxxxxxoooooooxxxxxxxooooooo

Higher then fire

Har inte kunnat blogga något eftersom jag har varit på fotbollscup med mitt underbara lag. Jag ska troligen sluta, kommer nog i ärlighetens namn sakna den, men jag kommer sakna laget mer. Karolina är den med alla korten som vi tagit, så dom kommer till början av veckan. Nu sitter vi i bussen på väg hem och jag lånar Matildas iPad. Hare fint! Jag är t r ö t t


Cockiness

Just nu sitter jag och mina söta små vänner på NOlektion. Det suger och jag är hungrig.. Senare bär det av mot Sundsvall med fotbollslaget på cup över helgen. Hare fint puss puss


1month

JUST NU OM EXAKT EN MÅNAD STÅR VI I GLOBEN OCH DÖR TILL AVICIIS UNDERBARA MUSIK
JUST NU OM EXAKT EN MÅNAD FIRAR JAG MIN FÖDELSEDAG SOM KOMMER BLI TILL DEN BÄSTA NÅGONSIN
JUST NU OM EXAKT EN MÅNAD KOMMER TIDEN STÅ STILL SAMTIDIGT SOM DEN ALDRIG GÅTT FORTARE
JUST NU OM EXAKT EN MÅNAD KOMMER HELA VÄRLDEN VARA SÅ UNDERBAR

den där blicken är gammal nu

det känns bra att börja inlägget med att säga att idag är en bättre dag en gårdagen!
började med ett matteprov som gick över mina förväntningar pga att jag knappt pluggade något alls.
nu sitter jag på sägen och är jättesugen på god mat, så som kött eller nått. och GISSA vad som bjuds här på annersia om inte KÖTT?! molly konfirmerade sig nämligen för någon vecka sen, Grattis till det molle, så det kommer lite släkningar från morgans sida hit och blir bjuden på lite lyxmiddag, och hallonpannacottapaj, det godaste som finns i hela världen enligt mig.
nu ska min mage få kurra vidare och jag ska bara ta det lungt och kanske kolla in SOhäftet som är fylld med massa härliga ord inom ämnet Samhälle!

bjuder på 2 mobil bilder, första är från bussen och andra är från skolan hehee

YOUNG WILD AND FREE

gick till skolan även fast min huvudverk, det går inte att jag missar mer i skolan nu. två dagar är mycket!
just nu känner jag mig allmänt less och vill bara försvinna tills några prov är avklarad osv.. jag vill ha ett lov, ett långt lov, inklusive sommar, skulle inte sitta fel med ett SOMMARLOV.
några saker som tränger i mitt huvud
* skolan & allt vad det innebär. plugg. läxor. tidiga mornar. långa dagar.
* provet imorgooooooon
* ut med hunden ca 05.45 imorgon eller på fredag
* måste spara pengar till sthlm
* min sömn

ser kanske inte sådärr jätteallvarligt ut, men tro mig det är inte roligt
tänk om min mamma skulle komma in med en semla eller en skål med glass, det hade piggat upp mig och gjort mig till en lycklig 15 åring, hoppas du LÄSER DETTA.
en dålig dag helt enkelt

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus