i will learn to love the skies im under

jag sitter hos min käraste och ska precis till att titta på one tree hill, vilket har blivit till en liten standard. helt klart världens bästa serie, lite jobbigt att den är beroendeframkallande! 

i remember when you lost your head

ibland kan det vara skönt att bara koppla av och inte tänka på någonting med ett långt skönt bad med mysig musik och skum!

tell me why we're talkning when we dance so good

fredagen bjöd på klassfestligheter med mitt kära ht-people! en riktigt rolig kväll, en lyckad första klassfest som innehöll god mat, bastu, övernattning, lekar, dans osv. 

i feeling for the first time

idag var jag och linnea och gymmade för första gången på våran framtida träningsplats, gym 24! till vår hjälp var Emil där och visade vart skåpet skulle stå.
kändes otroligt bra faktiskt, och jag är väldigt peppad och motiverad. 
har inte gjort någonting alls sen fotbollen och det var ett tag sen jag slutade, så nu är det dax igen!

the way you held me so tight all through the night

hejsan! 
dålig ork för att ta kort på grejer just nu, därefter dålig bloggning, meeen det ska bl bättre :) 
nu är jag hos Emil och vi myser på. idag bjöds det på tårta och fika eftersom hans lillebror fyller år imorgon, grattis i förskott Olle! 
hejsvejs så länge, livet är fint

it's like forgetting the words to your favorite song

när man är sjuk så finns det ingenting bättre än att bli omhändertagen av sin pojkvän! jag tror man blir frisk mycket fortare också :))
så den här helgen spenderas i orrviken med min fina, och vi kollar på film, äter god mat, myser, dricker varm choklad osv! mysfaktorn är på max. 
jag har verkligen världens finaste pojkvän, han gör mig lyckligast i världen.

you can run but you won't come far

några bilder tagna från webkameran, en liten mix från skolan, mig och linnea, hos emil, peacetecken, egobilder och sånt :) 

with words unspoken a silent devotion

denna torsdag har gått ut på att försöka lära mig att dricka te, äta god frukost, ta hand om migsjälv, kolla på MTV, plugga lite, äta halstabletter och sånt. saker som man gör när man är förkyld helt enkelt

heaven is a place on earth with you

den känslan som jag har nu är oslagbar, jag mår så fruktansvärt bra. jag är kär i världens finaste kille, jag har dom absolut bästa vännerna och en underbar familj. jag har människor som bryr sig om mig, gör mig lycklig och motiverar mig. jag är så lyckligt lottad, finliv


i found love darling

idag var det skridskor på idrotten, efter allt halkande och kylan så var det roligt trots allt!

haha vad jag skrattade när jag såg dom två mupparna med gula hjälmar, Linnea & Cornelia heter dom


let us dance into the night

måndagen fortsätter på ett bra spår, tog bussen till Emil utan Emil för att plugga spanska vilket gick under flyt medans Emil gymmade. när han kom hem kunde jag inte hejda mig själv att pussa han även fast jag hade läppstift, hihi

you could be my luck

dagen fortsatt bra med en trevlig frukost på hotell Z med min vän johannes

i've been down to the open road

ny morgon, ny dag, ny vecka!
gick upp tidigt dagen till ära, damsög nedervåningen, tog det lugnt, dunkade musik och så vidare. en riktigt bra start på dagen!
hoppas på en fortsatt bra måndag

i won't break down tonight

en väldigt bra fredag fylld med fina vänner, skratt, prat, frukt och så vidare!! 
jag rent ut av sagt älskar sånna här kvällar


den vackraste stunden i livet var den när du kom

jag och min käraste lever livet genom att kolla på one tree hill kvällarna i ända. 
var sjuk i två dagar men nu är det bra igen, hade någon som tog hand om mig mestadels hela tiden, Emil. 

you and i, we're like diamonds in the sky

detta har varit en gossöndag med min käraste, kvällen till ära tog vi och hälsade på min mormor! 

2012 årssumme


JANUARI
januari inleddes av en mysig nyårsafton med fina människor. månaden innehöll många mysiga middagar, jag hade inspiration och jag mådde bra! min vän dummare gjorde det uppenbart att jag var hennes idol så hon klippte av håret som jag. sen hände det en sak som sitter fast för livet, min älskade morfar flög upp till himmelen och stannade där, jag kommer för alltid sakna honom. 





FEBRUARI
denna månad innehöll bland annat mysigt våffelfika, solandes med mango, musik direkt, mysiga kvällar, och så vidare. det var en månad som egentligen bara flöt på.





MARS
mars månad var kommen, månaden som jag och mina tre vänner clara, felicia och line väntat på så länge. helgen då jag fyllde 16 åkte vi till stockholm för shopping, mys och framförallt kolla på konserten i globen med AVICII. han spelade på min födelsedag vilket gjorde det till den bästa födelsedagen hittills! väl hemma hade vi ett småbarnsdisco, mysmiddagar, en resa till fjällen med klassen, svull och annat! en väldigt bra månad!





APRIL
i april åt jag american pancakes för första gången, vilket nu är bland det bästa jag vet. jag och johannes var och kollade på våra pinglor felicia och line som dansade på vårshowen. jag och tre vänner tog en dryg dommarkurs, vilket senare för visso var värt det. det bjöds även på festligheter, mysig fika med världens bästa syster och mycket trevlig spenderad tid med mina käraste vänner. 





MAJ
varmare tider började och några dagar fick vi allt i shorts. jag var på en oförglömlig resa med min älskade klass på ås till stockholm. jag fick ett helt nytt rum hos min mor vilket jag är otroligt tacksam över! jag färgade mitt hår ännu blondare och jag och några vänner kollade på lyckliga och fina studenter som skulle på bal.





JUNI
juni innehöll en mängd av blandade känslor. det bjöds på skratt, tårar, ångest, lycka, sorg, nostalgi och så vidare. det var månaden då jag gick ut grundskolan, då jag skulle lämna en skola där jag gått i 10 år med människor som jag träffat varje dag, som har stött på alla mina sidor och sätt hur jag reagerar i dom flesta situationer. samtidigt som det skulle vara skönt att lämna det och gå vidare mot nya saker så gick det inte hålla tillbaka sorg och tårar. att lämna en trygghet. sen skulle jag skilljas från min bästa vän, som vart bredvid mig varje dag, det blev en otroligt jobbig situation när jag kom på att hon inte skulle finnas där nästa år på skolan. en jättefin avslutningsmiddag hade vi också! ännu varmare blev det och jag och karolina var fotbollstränare för två veckor, mysiga kvällar och en massa annat. 









JULI
det var yran, östersunds höjdpunkt. var och kollade på fotboll eftersom det var storsjöcupen. tog en tripp till Åre med pappsen och lillebrorsan! min garderob var helt kaos. jag köpte min absoluta favoritjacka av felicias mamma. en underbar sommarmåna! 


 
AUGUSTI
augusti, sista sommarmånaden! jag hade fått min lön från clarion och levde loppan kan man säga. mådde väldigt bra!  i slutet av månaden så var jag på en fest, och det var där jag och emil träffades första gången,så linnea och karolin som hade festen kommer jag vara evigt tacksam! en månad som innehöll mycket skratt, sommarkänsla och underbara vänner.






SEPTEMBER
jag började på en helt ny skola, i en helt ny klass. allt var spännande och kul, och det var då jag fick min fina underbara vän linnea som går i min klass, HOTELL OCH TURISM. hon står mig väldigt nära och vi är så lik varandra på många sätt, hon är som min högra hand. är det något jag är fundersam över, så ringer jag henne. jag längtar så till allt vi ska göra i framtiden! sen så började jag och emil umgås mer, vilket jag också är så otroligt glad över. vi märkte mer och mer att vi verkligen passade ihop och under den månaden utvecklades mina känslor bara mer och mer för varje dag ( vilket dom i och för sig fortfarande gör men )! jag gjorde även inval för Optimal, värsta dagen i hela mitt liv, men jag ångrar inte att jag gjorde det eftersom vi hr så kul nu. en mysig månad helt enkelt, och jag som älskar hösten!





OKTOBER
oktober började underbart, jag och emil satte datum den första oktober. en kärlek som jag aldrig upplevt trädde fram och jag kan inte beskriva mina känslor för honom. mycket festligheter vart det! fika med mammsen, andra trevligheter med vänner, cupcakebak med lillebror. jag och linnea började komma allt närmre varandra. och hösten, som jag älskar. en underbar månad! 





NOVEMBER
åter en månad fylld med en massa kärlek med världens finaste Emil. min mammas sambo fyllde 50 vilket vi firade med god mat med nära och kära. jag och några fler åkte ner på swedish house maffia, vilket var en helt sjuuuuuk konsert, ett minne som kommer sitta fast hela livet. mysiga middagar och fikor fanns med även denna månad. vi spenderade en kväll på jamtli med klassen, lite gosigt sådär. jag och några till fina flickor var på twilight 4 part two premiären, UNDERBAR film.





DECEMBER
gos med julens månad. den innehöll dop, jul, nyår osv. jag var konfransié på en välgörenhetskonsert till förmån för juliaresan. jag fick världens bästa julklapp av pappa, en underbar walkin closet! jag och linnsan hade en jättemysig tjejkväll inkluderande cupcakesbak, ansiktsmask, hårinpackning, ben & jerry's, victoria secret kollande osv.



det har vart ett fint år där det verkligen hänt en hel del, tråkigt och roligt. 
men årets absoluta höjdpunkter är att jag dels träffade min älskade Emil. det går inte med ord beskriva hur mycket han betyder för mig och hur lycklig han gör mig. han är min drömkille, och det finns ingenting alls jag skulle vilja ändra på. han är perfekt, allt är perfekt. jag är så kär så jag spricker. 
men sen också att jag har fått mig en sån fin vän som Linnea, det känns som att det kommer vara en vän som sitter kvar. vi har samma intressen, samma humor och förstår varandra. hon är en sådan vän som lyssnar, pålitlig, omtänksam, rolig, förstående, positiv, snäll, bryr sig och en hel del andra saker, exakt så som en riktig kompis ska vara. 
så tack för dessa två underbara personer som kommit till mit liv, och till alla andra i min omgivning som gjort mitt år så bra. underbara vänner och underbar familj. 

i'll be yours to give

den första dagen på året vaknade jag upp med min fina, och lite senare på dagen tog vi bussen mot sveg för att inventera! 26/48 timmar spenderade vi på dollarstore, inventerandes.. ett tag kändes det som att vi skulle spendera resten av våra liv där inne, men nu när man är hemma och det är klart känns det helt klart värt pengarna!
trotts att vi nästan bara jobbade vart det en mysig liten tripp ner till emils mormor och morfar! 

det ekar över hela staden

här kommer lite bilder från en fin nyårsafton 2012

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus