Like when you said you was so happy you could die

Min dag hittills i bilder, myyys


Soldier on

Nu ikväll har jag läst 50 sidor, kollat big brother & ätit grönsaker och dip.
Imorgon åker jag till mina kära vänner felicia och Line och spenderar min lördag med dom! Ha det fint, jättebra


Ängeln i rummet

Då var det äntligen fredag igen då. Dock ska jag spendera den hemma sittandes och plugga.. Vilket inte känns sådär jättetrevligt.
Bjuder på en bild på mig och vad som ligger längst upp i min väska.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_196131956.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_196131956.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_196131956.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_196131956.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_196131956.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_196131956.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_196131956.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_196131956.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_196134030.jpg" class="image">


Jag saknar dig mindre och mindre

IMORGON ÄR DET FREDAG


I wish i had a mango tree

Här sitter jag i min fotbollsfåtölj och tvingat läser en bok. Jag är så dålig på att läsa och kan aldrig koncentrera mig så jag måste alltid läsa om det jag läst.. Aja :) när jag läst en och en halv timme till väntar en b&j ( hoppas du läser detta gry och la märke till & mellan b j ) och bigbrother. Ha en trevlig kväll allesammans!


OKVS

Skola, härliga skola


DAGENS

hej jag heter cornelia och så här såg jag ut idag, vad trevligt

Som jag hade dig förut

Nu ligger Jag och kollar på bigbrother och fikar. Idag har jag läst 30 sidor på tre timmar, känns Inge bra.. Somnade några gånger dock men ändå. Jag kan verkligen inte läsa. Aja, hare gött
Två från idag


Hej här kommer segertåget

Kvällen har varit en myskväll! Först käkade vi tacos, vilken är min favoritmat. Sen åkte jag och patricia och hennes kompis in och kollade på bio, "hungergames". Sen drog vi vidare till Daniel på där de bjöds på massa gotta, härligt sällskap, skratt, prat, musik & FIFA. Efter lite chokladpudding ska jag och Patricia sova! Godnatt klockan 03.39

 

 


New in

Linne, Gina tricot
Läppstift, makeup store


240312

Gofika på Thörners !


Nostalgi

Idag har vi haft disco för dom yngre klasserna för att tjäna in mer pengar till klasskassan :) från början är man pepp och känner sig som världens lekledare, men sen efter nån timme blir man less och trött, så då slutar man på nån stol.. Aja, vi hade roligt!
Godnaattt

 


Goodnight

 

 


22/3

Idag har känts som en väldigt lång dag.. Jag kom inte hem förns klockan åtta. Jag och Mia åkte in på stan efter skolan och följde sedan med hennes föräldrar på en liten runda! Väl hemma pluggade vi till åter ett härligt engelskaprov som kommer äga rum imorgon.
Fick med mig lite nödvändigheter hem också, alltid bra med leggings, svarta jeans & underkläder.
Hare fint!


Dagens

Jeansjacka, weekday
Tröja, beyond retro
Jeans, cubus
Skor, converse
Hatt, monki
Ryggsäck, farmor


Im screaming out fuck that

Idag har vart en riktig sån här dag då de inte har gått att koncentrera sig.. I princip omöjligt! Men men. Efter skolan kom Karolina och hjälpte mig och städa eftersom jag inte orkar själv.. Guld värt, tack min fina vän!
Tre från skolan


take care


svar: tack så mycket!! jo det gör jag så gärna så, hoppas det hjälpte :) 
kram/ C



I miss you more then i should

Efter skolan åkte jag och pappa in på stan en sväng, fick med mig en hair-donut och den här underbara klänningen som kommer bli så fin till sommaren! Tack pappa, tusen hjärtan till dig


The fear you dont fall

Min mobil var så rolig att den dog på bussresan dit.. Så de blev bara dom här! Dagen har varit rolig, men väldigt dåligt väder. Jag älskar att åka skidor och fika!!!


-

Bilden skulle med nedanstående inlägg


Wake up

Här ligger jag i min säng och myser med en bj. Ikväll är det tänkt att jag ska svara på någon fråga, packa upp & kolla på bb :) låter helt okej för mig! Imorn drar vi i klassen till duved och åker skidor, ska bli supermysigt. Tack för mig.


Ny dag, nya möjligheter

Så var man påväg mot skolan igen, vi har beeptest idag på idrotten och jag är så lite taggad som
Man bara kan bli.
Härliga måndag

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_194564188.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2706844/images/2012/pic_194564188.jpg" class="image">


Lets get retarded in here

Så var den underbara söndagen här igen, vilket till vanligheterna betyder plugg för mig. Så nu sitter jag här och sliter och kämpar! Min helg har vart supermysig med min bästavän! Tack för den. Imorn väntar skola, kan knappt bärga mig..


Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till

Vaknade upp hos Mia och idag har vi bara chillat gärnet, ätit god mat och varit nostaligisk. Som dom andra dagarna :) vi har spelat tvspel som förr, kollat på trolltider och pratat gamla minnen. Imorn åker jag hem och ska då plugga spanska hela dagen lång! Heja heja.
Fyra från idag


Stones taught me to fly

Idag är det fredag och jag och Mia har haft en myskväll bara hon och jag. Vi åkte in och käkade middag på eastern palace, vilket var hur gott som helst. Sen åkte vi hem och Mia visade hennes faktiskt imponerande talanger i gitarr. Nu ligger vi och fredagsmyser helt enkelt :)
Pussssss

Här är lite bilder från idag


Torsdag

Vill börja med att säga att dom två senaste inläggen är inte jag som skrivit, det är mina otroligt roliga kompisar Albin och Daniel.. Men jag kan inte ta bort dom från mobilen. Aja, gör det sen!
Idag (torsdag)iallafall har vart en bra dag, efter skolan gick jag till Mia och sen åkte vi till stan för att handla mat med Michaela och thea. Vi gjorde sedan jättegod mat hos Mia och kvällen har bjudit på skrattkramper och prat om både de ena och de andra! Sover hos även hos Mia ikväll, och vi har pratat om barndomsminnen och jag kommer inte ihåg när jag skratta så mycket sist. Det är så härligt! Imorn får vi se vad vi hittar på efter skolan! Pusssss

 

 


Jag älskar peter


Okej

Tja tja! Inlägg från en som inte är bög, hejdå!


Perth

On my way to school
Jacka, gina tricot
Väst, mamma
Ryggsäck, farmor
Skjorta, bikbok
Tröja, gina tricot
Skor, din sko


love can hardly leave the room with your heart

hej mina kära läsare!
idag efter skolan gick jag till min fina mormor och åt och pratade av mig lite med henne. sen gick jag och var barnvakt, vilket jag tycker är jätteroligt :) sen hämtade mamma mig och nu ligger jag i sängen och pluggar iiingenting. finns säkert en massvis jag borde göra, men känner att ikväll tar jag break från skolan och allt som hör till.
jag vet även att det blir lite tråkiga inlägg med bara iphonen, men det är så smidigt och det går så fort när jag inte har tiden att blogga på datan. men förmodligen kommer det bli lite mindre att göra framöver, så jag ska ta mer outfit bilder osv. men det roliga är ju att min iphonekamera är bättre än min riktiga, typ.. haha :)


fyra bilder sen förra årets yran, längtar så till årets!

Kämpar sliter svättas

Nationella är avklarat och det gick riktigt dåligt vill jag lova. Nu försöker jag glömma det och jag och Karolina sitter på svenskan och lyssnar på musik.
Hareee


Michicant

Med en klump i min mage säger jag godnatt! Imorn är det nationella proven i kemi och om jag ska vara helt ärlig tror jag att jag är körd. Aja, vi får se hur de går, man kan ju alltid hoppas på de bästa. Puss


Sunlight hits my eyes

Blandat från skolan.


Vi kommer att dö samtidigt

Dålig uppdatering. Nu ligger jag och Karolina och pluggar, skriver mer sen och då kommer bilder sen helgen. :)


dagens

tröja, gina tricot
jeans, gina tricot
örhängen, hm¨
armband, farmor

Be my friend

Vaknade precis upp av att mina syskon väckte mig, då fick dom som straff att hänga in mina kläder i garderoben. Otroligt skönt! Sen ska vi hälsa på våran mormor en sväng, det blir mysigt :)

 


Ett sätt att se på sorgen

Fick mig en mycket trevlig kväll med Mia, fylld av skratt och prat. Nu ska jag sova, puss!
Bra kvalité också på bilderna..

 


Right next to you

Hade inget speciellt på hjärtat. Johannes drog just och jag har precis duschat. Senare kommer min vän Mia och vi ska bara umgås :)
Haha och nej Karolina det är så skönt att göra inlägg från iphonen. förstår Gry <3

 


Nowhereboy

Idag har jag vart på stan med Michaela, fick med ett linne och lite smink med mig hem. Sen åkte jag hem och då kom Johannes och Daniel, och vi ligger just nu i soffan och myser. Johannes sover över och imorn ska jag va med Line :)
Ha det fint! Pussssss

 

 


Jag ville ge dig allt men ändå ville du ha mer

Hejsan!
Igår kväll kom Line till mig och mös. Vi tjockade på som vanligt med chokladpudding och nutella toppat med hallon samt semlor! Nu har hon åkt och jag försöker städa rummet men de går dåligt.. Snart kommer min fina syster, här ska det käkas tårta! Puss


new in

new in from stockhooooolm 


blus, beyond retro <------------ ------------> linne, topshop



linne, zara <-------------- --------------> klänning, HM



blus, hm <---------------- -----------------> jeansjacka, weekday. tröja, beyond retro



parfym, zara <--------------- ----------------> örhängen, HM

Merci

Är hemma från en av mina livs absolut bästa helger! Ett minne för livet absolut. Skriver mer imorn, tack för mig!
Xoxo

 


Levels

Har inga ord just nu, ta oss tillbaka säger jag bara. Avicii 2012

 


Hold My hand just in case

Nu är vi fraaaaammmmeee i kära huvudstaden! Tågresan var supermysig, började dock med missförstånd av härliga omtyckta sj, våra platser hade blivit dubbelbokad.. Men de löste sig fort! nu sitter jag med Felle i världens lyxlägenhet. Om 25 min är jag 16 och om några timmar ska vi till Globen på avicii, LIVET LEKER!

 


Dagens

Stickad tröja, kaphal
Skjorta, hm
Jeans, cheap monday


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus