if i die young

nu har jag kommit hem sliten och trött och börjat laga lite mat. mitt huvud har verkligen fått kortslutning, den orkar inte fungera.. men ändå ska jag plugga riktigt mycket matte nu ikväll eftersom det är prov imorn. det är väl allt bra härligt med livet ibland!
'
hittade en bild sen i våras, ser ju ganska så skönt ut. julafton kan få komma, sen vår&sommar direkt tack.

mamma min mamma

kom hem för ungefär en timme sen, och nu har jag sen dess pluggat in spanskan så den sitter till morgondagens glosförhör. ska snart läsa lite till NOprovet, och sen ska jag lägga mig och sova.
längtar inte till morgondagen, går från 8.15 - 15-30 .
sen vill jag säga grattis till min älskade mamma som fyller år idag.
du är så sjukt bra, glöm aldrig det. skulle göra allt för dig


vi lever i vår egen värld

hallå där.
känner mig som vanligt trött idag. johannes kom och väckte mig, sen gick vi på skolan.
alldeles snart ska jag till mormor och äta & sen vidare på skolan för en typ av filmkväll eller så om jag tolkade det rätt. riktigt tråkigt väder idag också, lite regnigt och blåsigt. jag som ville att snön skulle ligga kvar, aja.
c u l8ar

never mind i'll find someone like you

DAGENS

du släckte alla ljusen den natten och jag minns varje sekund

fredag/lördag spenderades somsagt med min älskade vän felle. 

jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans

HEJ SNÖ DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN! iallafall som det känns idag.
änltigen kom snön och den förde med sig lite extra julkänsla. fick mig en riktigt mysig kväll med mia och michaela igår som bjöd på en massvis med skratt och djupa konversationer. vi gjorde tacos, och sen började vi prata om gamla barnprogram, åh vilken nostalgi. vi försökte skapa lite julkänsla eftersom den inte hade visat sig. och visst lyckades vi med ljus, julmusik och filmen tomten är far till alla barnen. idag, söndag, så åkte vi in till stan och kollade på några framträdanden på gamla teatern, mysigt. sen kom pappa och hämtade mig, och han hade julpyntat här hemma med gardiner och ljusstakar osv. var så mysigt att komma hem, nu ska jag också pynta mitt rum.

all i want for christmas is you

tjenatjena. har haft en suupermysig fredag samt lördag med felle. kollade på en riktigt bra film, träffade lite bekantskapheter, tjockade osv. vi somnade runt halv fyra för vi var så rädd, inbillade mig tex att jag såg en hand och att någon kittlade på min arm. det var så varmt så vi höll på att dö, blir ju så när man är så rädd så ligger man helst så nära som möjligt. men det var mysigt. ett dygn med mycket, mycket skratt och deeptalk av olika dess slag. fellefelle. bilder kommer i slutet av denna helg!
nu har jag tagit bussen till min kära vän mia där jag mia & michaela ska ha en myskväll med god mat, efterrätt osv. vi sover här och ska försöka skapa oss lite julstämning med julmusik och ljus. det är ju trottsallt första advent imorn ( ?!?!?! ).
pusssssssss


hey ya

har pratat i telefon med världens bästa felle. vi satt och pratade om avicii resan till stockholm, skrattade så jag lipade och fick ont i magen. det här gjorde iallafall min kväll. a lot of love you u my friend.
nu ska jag börja göra kvällen eller nått, rätt så trött efter en lång arbetsdag.

talk that talk


innan jag kände dig

näst sista dagen på praoen idag. jag känner verkligen att det här är ett jobb jag skulle kunna jobba med i framtiden. så nu har jag bestämt mig, jag SKA välja hotell & turism. det känns verkligen skönt att veta det!
idag har jag varit på serveringen hela dagen, och det var också roligt som på konferansen där jag vart hela veckan. ska vara där imorn också. inte så illa att det är full flyttkartong under skrivbordet med godis. vill inte tillbaka till skolan, clarion är verkligen ett mysigt hotell!
ikväll ska jag hoppa över träningen, kom på att jag har M Y C K E T att plugga osv eftersom jag var sjuk två dagar så jag missade två inläminngar och ett prov.
allt för mig denna gång, hare!


pärlor

var på öppet hus på wargen & pc idag. tyckte inte de gav någonting alls, alla linjer verkade lika tråkiga.
men jag har till 99.9% bestämt mig för hotell&turism .
efter att vi snurrat runt i dom olika skolorna gick jag och line och käkade kebab, och efter det gick jag och jobbade vidare på min prao på hotellet.
nu ligger jag och har ont i huvudet, som jag haft hela den här veckan + förra. känns inge vidare.
ska gå och lägga mig i tid ikväll tänkte jag.
hare fint, pussss


godnatt

allting har en mening. det var menat såhär.

jag saknar dig mindre och mindre

tjeniiis
idag var första dagen på praoen, hur skönt som helst att vara ifrån skolan. men jag sov endast 3 timmar inatt av olika anledningar så jag var sjukt trött. men men. efter det gick jag och johannes en sväng på stan, kikade runt lite.
sen for jag hem, bytte om, for iväg igen mot ett fyspass med laget. apropå träning. vi har börjat köra pass på fristilen på söndagar med laget. och första passet var igår. har ALDRIG tränat så hårt i hela mitt liv. efter det där passet mådde 99% av alla i salen illa, och det RANN svett om 99%. jag ville bara spy, usch vad jobbigt det var. tyckte inte äns det var skönt efteråt. dagen efter, idag alltså, var det faktiskt liite skönt med träningsverk!
nu ska jag sätta på mysmusik och bara städa och göra fint på mitt rum. kanske julpynta lite tihi, första advent i helgen ju.

SVAR

här kommer svaren på frågorna som ställdes på frågestunden!

1. Fråga: är du oskuld?

Svar: tänker mig att det är en fråga jag tyvärr inte kommer svara på här.

2. Fråga: albin eller johannes?
Svar: skulle aldrig kunna välja någon av dom. albin är en av mina närmaste barndomsvänner, och han betyder verkligen mycket för mig. Johannes är en av mina bästa vänner, skulle aldrig kunna tänka mig att välja bort han heller.

3. Fråga: har du och isak något på G ? har noterat att ni umgås väldigt mycket nu mera. bamsekram
Svar: det är fel enligt mig att säga att vi bara är vänner, men vi får se vart saker och ting leder helt enkelt :)

4. Fråga: varför är dina lår så stora?
Svar: ja, det är en svår fråga att svara på. jag vet faktiskt inte, man är bygd olika. men det är inget som stör mig så.

5. Fråga: bara för att jag ska bli 100% säker visst är det du som är dummast?
Svar: hej karolina, tänker svara ärligt på denna fråga. tyvärr, så är det du som är dummast, dummare.


6. fråga: Vilken är egentligen bäst i hela världen? :)
Älskar dig vännen min. Hoppas skolkar sjukdomen snart går över..Saknar dig

svar: vem som är bäst i hela världen? ja du lär väl bli suris om jag inte svarar den du vill höra.
så hm, ja jag måste säga MIA! tihihi, älskar diiiig med.


7. fråga: vilka bloggar läser du?
svar: jag läser väldigt många bloggar. men dom jag läser dagligen är:
www.karolinamagnusson.devote.se
www.gryys.devote.se
www.miakarolinas.blogg.se
www.iisakborgefjll.blogg.se
www.liinedalen.blogg.se
www.feliciawiden.blogspot.com
www.simonbranden.devote.se
www.angelicablick.se


8. fråga: hur mycket kommer du sakna världens bästa nia på ås skola?
svar: hur mycket jag kommer sakna min kära klass går inte att beskriva, det går verkligen inte. vissa av dom har jag gått med i tio år. sett dom i princip varje dag. vi har blivit som en familj en del av oss. det kommer bli riktigt svårt utan dom. vi kommer inte tappa kontakten, absolut inte. men vi vet alla att det aldrig kommer bli som förr.

9. fråga: topp tre snyggaste killarna i östersund?

svar: egentligen tycker jag inte om att "lista" dom tre snyggaste killarna så som man gjorde i trean. 
men tre riktigt snygga killar från östersund enligt mig är : Albin Berglin, Viktor Olausson & Andreas Lundkvist.


10. fråga: favorit låt just nu?
svar: det var en väldigt, VÄLDIGT svår fråga. jag har så delad musiksmak, tycker om så sjukt mycket. men en låt som jag tycker om mycket är bon iver - the wolves.
11. fråga: varför är du så fin min vän?
svar: om det är någon som är fin så är det du gry :')
12. fråga: vem tar du mest insperation av?
svar: jag tar insperation från mycket. vart jag tar mest ifrån det vet jag faktiskt inte. jag går inte efter någon speciell stil så, utan jag tar på mig det JAG tycker är fint. sen skiter jag i om det är mode osv. men jag får mycket insperation från bloggaren angelica blick, samt bloggaren agnes almvärn. sen påverkas man väl av dom man är med och dom som jag tycker klär sig fint på stan osv. men somsagt så är jag bara migsjälv.
13. fråga: Varför har du inte tandställning? :) Har sätt på några bilder förut att dina tänder ser helt skev ut, och framtänderna står rakt ut, du liknar en liten kanin haha :) Inget illa menat!
svar: hm, jag vill faktiskt ha tandställning. och vi har tagit upp det med en tandläkare, men dom säger att det inte behövs för att jag har så fina tänder. nejdå, kaniner är söta tycker jag :)
14. fråga: folk säger att du har feta lår, varför gör du inget åt det?
svar: ja jag brukar få höra det av en IP adress. känner inte att det är så viktigt, känner inte att jag har så "feta" så jag måste göra någonting åt det.
15. fråga: gillar verkligen din stil, vart får du din inspiration ifrån?
svar: tack så jättemycket! :) somsagt så kommer det från olika håll. men läs svaret på fråga 12 !
16. fråga: är du glad över att du bytte till frösön?
svar: ja det är jag verkligen. det här ett härligt gäng där alla är träningsvilliga och tävlingsinriktade på ett positivt sätt. alla är i min ålder och vi har roligt på träningar och matcher medans vi presterar! så absolut.
17. fråga: varför har du klippt dig som en momma?
svar: hm, jag har klippt mig såhär för att jag tycker om kort hår, det går att göra så sjukt mycket! jag älskar långt hår, men hur jag än sparar får jag inte den längd jag vill ha. sen om någon tycker att det ser ut som en "momma" så får dom göra det, för jag trivs! :)







18. fråga: du har så fin hy gör du något speciellt med den?
svar: tack så mycket! :) nej, det gör jag inte. jag gör absolut ingenting med den, med dagkrämer osv. ibland har jag såkallade "hemmaspan", men det är inte ofta.
19. fråga: gillar din frilla är det värt att klippa en?
svar: åh tack! :) om du tycker att det är fint osv så tycker jag absolut du ska det. det kan vara ett stort steg förstår jag om man från början haft långt hår eller så. men det går att göra så mycket roligt med håret, och sen är det så skönt att ha kort hår. så, svaret är ja :)

you da one

såhär såg jag ut någon dag i veckan, glömde att lägga upp :) 

the wolves

HEJ VÄRLDLEN
jag och dummare har funderingar på att vara tjock och tjockare ikväll, som vanligt.
haha
ha en trevligt kväll

om du vet hur det känns har du känt det förut

hejhallå. lördag idag och jag och line har just kommit in från en mysig liten morgonpromenad.
vad dagen har att bjuda på, det vet jag inte. men jag måste troligen vara hundvakt, så det blir väl
filmkikning med någon annan levande själ eller nått, vad vet jag.
nu ska vi iallafall gå upp och äta frukost!
en dag närmare avicii, TIHIHII

bilderna är tagna från lines blogg

allt som inte dödar gör en bara starkare

men tänk att just jag fick det finaste och underbaraste av allt sällskap som vandrar på denna jord.
ikväll kom somsagt paret line och johannes hit, och vi satt här hemma hos mig och babblade på en stund.
sen gick vi till daniel där han, mia, gry, albin och adam befann sig. vi kollade på lite allt möjligt och hade det så mysigt så.
när vi gick hem igen pratade jag, line och albin om framtiden.
har sånna planer för mitt liv, jag har en vision hur jag vill att mitt liv ska se ut.
jag kan göra ett enskillt inlägg om det någon annan dag, inte nu.
line slaggar här inatt och vi ska kolla på film.
pusselipussar

sometimes i get a good feeling

hallådär.
stannade hemma idag från skolan för jag hade sån huvudverk, skulle inte kunna koncentrera mig. med lite tabletter osv känner jag mig bättre nu. så jag har städat och försökt att plugga lite. nu sitter jag i min blommiga byxdress och äter polly i väntan på att johannes och line ska komma hit och prata samt kolla på lite film.
btw så är avicii biljetterna bestälda och klara. SÅ PÅ MIN FÖDELSEDAG SKA VI ÅKA OCH KOLLA PÅ AVICII I GLOBEN. ska bli helt sjukt underbart. längtar så jag dör.
hare gött

ja, såhär kan man också se ut en fredagkväll. känner mig omysigt mysig


vägen hit

har varit hemma från skolan idag. pga en sjuk huvudverk osv.
nu ikväll för att rensa skallen lite åkte jag och pappa ut en sväng med bilen. bla till lillänge, kollade på hampus när han spelade hockey osv.
fick en jättegosig tröja av han och mitt favorit shampo&balsam ( bara för att flaskorna är så fin, hihi) , tack bästa pappa. blev verkligen på bättre humör. men sen kommer man hem och så väntar pluggaandet. men vad ligger i frysen och väntar då? jo en B&J. dom kan verkligen göra mycket.
xoxo

FRÅGESTUND

vi kör en liten frågestund helt enkelt.
va inte blyg, fråga på :)
publicerar inga frågor, dom kommer sen när jag svarar :)

som håkan sa, jag hatar att jag älskar dig


onsdag, jobbigaste dagen på veckan.
vi hade kör idag, till lucian. kan ju säga att det känns väldigt oroligt.
men det gör det för varje luciatåg vi har!
ikväll ska jag plugga no, för vi har ett NOprov imorn.
hejdå hejdå hejdååååååååååå

sätter punkt vänder blad och går vidare

GODNATT!

vart jag mig i världen vänder

kass uppdatering idag.
mia är världens bästavän
hade inget mer på hjärtat
hejdå

hide and seek

jag och johannes har just kollat på en skräckfilm vid namn hide & seek. den var äcklig, men ändå ingen film som man rycker till särskillt mycket som jag brukar göra.
han sover här, vi har sovmorgon imorn.
johannes kära vän, du är så jävla bra.
godnatt världen
bilder sen i sommras.
jag älskar dig


when you call my name

hallå dääär! 
har just kommit hem från träning. har även kommit till pappa vilket kändes väldigt skönt.
nu sitter jag vid matbordet, har inte duschat och ska just till och äta min lyxmiddag som jag lagat eftersom det bara är jag hemma. korvmedbröd. ♥
nu kommer johannes, vi ska väl plugga eller kolla på film.
pussssssssssssssssssssssssssss

sure thing

ville bara dela med mig av min nuvarande känsla:
HAT. har aldrig riktigt kännt riktigt hat förut, det är ett starkt ord.
men nu känner jag det verkligen. hat.
jag mår så mycket bättre utan dig, önskar du bara kunde tas bort från mitt liv

Grattis på farsdag älskade pappa

tack för allt du gör, tack för att du finns. jag älskar dig!

rolling in the deep

vaknade idag med ett extremt dåligt humör. nu håller jag på att packa och jag ska plugga tammefan hela dagen lång.
jag hatar söndagar
hiiiiivliiiiiiiiiv

november downtown

lördag idaag. hur skönt som helst. sov till jag vaknade, gjorde en god frukost och åkte till stan och träffade mina vänner line och felle. vi gick och fikade lite mysigt på wedemarks. sen åkte jag och line och handlade massa mat och mys till kvällen. sen kommer felle hit också. kommer bli hur mysigt som helst.
idag på menyn bjuds marrinerad fläskfile med potatisgrattäng, bea & sallad. och till efterrätt chocklad mouse.
pussssar från mig

bahebak ana kteer

nu drar jag till isak
ha en fin fredag allisammans

denna staden är för liten för oss två

dagens
blus, bikbok
tröja, bikbok
jeans, rut m.fl.
jacka, gina tricot
kängor, dinsko
örhängen, ur & penn
väska, mormor

spritt språngade galen

idag har jag vart huuuuuuuuuur trött som helst.
gick nämligen ut med hunden strax före sex imorse. så roligt så. somnade på första lektionen och blev väck av att någon kastade ett sudd i mitt huvud. jorusatte.
ikväll ska jag nog till isak, för att kolla på nån film eller nått. båda är astrött så vi lär väl bara ska chilla lite.
tack gud för fredag!

new in

polotröja, bikbok
svart tröja, bikbok

skinny love

heythere
sitter nu framför datan helt slut. träningen idag var asjobbig, enligt mig. det märks verkligen att jag är målvakt när jag väl får spela ute. haha! men det var skönt att komma tillbaka till träningarna.
innan träningen åkte jag och mia in på stan en snabbis. fick med mig två tröjor hem.
åh vad skönt med fredag imorn, äntligen helg.
allt för mig denna gång, r0ligt inlägg va


i wont cry

sitter hos johannes med karolina och gör lite utav ingenting.
sen går vi till daniel.
baj baj

new in

fick en ny väska av mormor igår
hej jag älskar dig

soulman


silvia

idag är det tisdag och nu går jag och äter pannkakor hos mommen, hare

the winners takes it all

sitter exakt just nu och kollar på fotbollsgalan. underbart mycket fint som visas där, man blir så pepp själv hur roligt det ser ut.
fotbollfotbollfotboll♥


did i say too much did i say enough

hallå i stugan.
har just kommit till mamma osv. första dagen på skolan kan jag ju säga var riktigt jobbig i början, trodde jag skulle somna.. längtar redan till nästa lov, vilket blir jullovet. på idrotten hade vi konditionstest, vilket var liiika jobbigt som vanligt. jag hatar att springa, särskillt runt och runt på samma bana utan musik. huvva.
har fastat för en låt som verkligen får mig att bli pepp, kan inte sluta lyssna på den. hittade den på en kompis spellista och det var verkligen längesen jag hörde den. älskar när man hittar gamla låtar som man inte lyssnat på på länge.
hare bra, hörshej

just nu kan ingen säga vart det kommer leda

har gått runt i min lila mjukisdress heeeeela dagen. har pluggat en del och kollat på tv. har vart så skönt. nu sitter jag och kollar på beck och äter glass. ska senare hoppa in i duschen och sen packa. sen blir det nattinatti.
pussssssssssss

true words



sunshine

lite bilder från kvällen som var.
en riktigt trevlig & mysig kväll som bjöd på mat & tjejsnack.

beautiful people


tomorrow can wait

lördag idag, näst sista dagen på lovet. de har gått fort som vanligt, men skönt har det varit.
om fem minuter bär det av till grys kryp in med fina vänninor.
ha en fin lördag
isak hälsar
puss

you are a cinema

och här ska ni få ta del ( ni som missat ) vad mina små vänner i min klass gör på fritiden.
dom gör filmer om den världsberömda daniel som går i min klass som lever sitt liv lite speciellt.
dom har gjort två filmer, och är i full gång med inspelningarna till den tredje, men trailern till tredje är på plats.
tyvärr finns inte den första " den tysta filmen " på youtube, så den kunde jag inte dela här på bloggen. men andra filmen och tredje finns på plats.
för er som verkligen vill se den första filmen går in på deras fanpage på facebook. klicka er in där, gilla
och se deras senaste uppdateringar.
dock behöver man ha en speciell humor för att förstå detta.
dom kallar sig vakum producers och där har vi trion Albin, Daniel & johannes.
dom uppskattar alla gillningar dom kan få, så do it!

do you think you are better as alone?

väldigt lite uppdatering med tanke på vad jag gjort idag. jo, nämligen i n g e n t i n g.
har därför inget roligt att skriva om.
senare bär det av till karolina,
ha en fin fredag alla i världen
linne, gina
kofta, åhlens
jeans, gabriel

to the moon

tänkte krypa ner och hälsa på john blund nu faktiskt.
med bilden nedanför säger jag godnatt. jag saknar inte håret

men dyker upp i rummet som en magisk lampa

kan inte beskriva hur skönt det är med lov. håller knappt reda på vilken dag det är.
kvällen igår spenderades iallafall med isak, mysigt. vi kollade på nått oth avsnitt osv. något som vi har gemensamt är one tree hill, världens underbaraste serie.
idag var jag och mia på stan en sväng. sen när jag kom hem var jag duktig och gjorde middag, hihi.
ikväll ska jag träffa min saknade vän emelie som har flyttat till köping som gick i min klass förut. känns som det var år och dar sen jag träffade människan sist. så de blir roligt, och vad vi hittar på det vet jag inte.
nu sitter jag i min säng iallafall och myser, med tända ljus, glass och sovlistan på.
xxooxxoo

2 novemer


Day 02 – Your biggest love

har ingen sådärr största kärlek till någon så som det skulle få va roligt att skriva om.
jag skulle vilja säga att min största kärlek får gå till alla mina underbara vänner och till

med tomhetens botten står vi på toppen

hola guapooooos
idag har jag bara chillat och gått runt i min morgonrock. vaknade efter att jag sovit ut, la mig vid datan, klev upp, åt frukost, duschat, städat osv. så har min dag sett ut.
förmodligen så kommer isak hit ikväll. det blir la trevligt :)
hade inte så mycket på hjärtat för tillfället, inget intressant att dela med mig av.
tjingeling
'
en riktigt bra cover av min bästaväns kussin på en av mina favoritlåtar.
tycker verkligen ni ska lyssna på den.

dagens


som idag och som imorgon

nummer 3 har kommit hem från frankrike, ÄNTLIGEN. så vi gjorde oss lite milkshake och satt och pratade en hel del och sen tog vi lite kort osv. väldigt mmysigt!

trouble


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus