tystnaden som överröstade oss

idag har jag inte så mycket att säga.. var på skolan, väldigt chill. sen åkte jag och träffade michaela, min underbara vän, fick med mig lite plagg här nedanför hem. en älskade skjorta till, mums! och jag har egentligen aldrig gillat munkjackan som de ser ut som att jag köpt.. tänker på dom från gina tricot, dom gillar jag inte. men de här va en riktig jacka.. allt är från bikbok.
efter stan åkte jag hem till någon danssak som var obligatorisk med högstadiet. pinsamt säger jag, haha. aja, kompledigt får vi ju imorn så de var väl värt det antar jag!
ha en bra kväll, pussssss

har inte glömt vad du gjort

hallådär!
riktigt soft dag idag.
film
linjesnack
lunch
film
dans
slut
så de var skönt! det är så mysigt sista veckan tycker jag!
vi pratade om de i junsele att det känns att man har blivit äldre, dom här sista veckorna var ju dom segaste i världen förr. nu har dom gått jättefort verkligen. kan knappt förstå att det är sommarlov om ungefär tå veckor, shit.
hade även match idag, mot mörsil. hade verkligen vart skönt att vinna den, men icke. två mål släppte jag allt in, och dom satte 2. så 2-2 vart resultatet.
nä nu ska jag ta mig en dusch och krypa ner, sov gott alla fina
dålig kvalité på mobilbilder, menmen

JUNSELE

kul man får ha på bussresan
gick även på lite zoo, eller ja.. djurpark. 
& där fanns sånna djur :)

sen var det ju champions leuge finalen som ett antal kollade på


somsagt, riktigt roliga dagar. underbart♥

so clap

men oj oj oj oj oj oj vilken helg säger jag bara! 
underbara vänner
sjukt mycket skratt
fotboll
laget
LÄGRET I JUNSELE

riktigt roligt har det varit, och lärorikt! tyvärr så gick det inte så bra för just min del, men jag lärde mig av det!
första matchen förlorade vi, andra vann vi och tredje oavgjord.
bilder sen helgen kommer sen i ett inlägg!
nu väntar några dagar med skola, sen läger med konfirmationen sen lite skola till och sen SOMMARLOV!
nu rullar det på!

HAVE 2 HAVE


dansa är kul

hejhallå!
sitter hos mamma och har för ett litet tag sen kommit hit efter konfirmationskväll. haft en träff bara med föräldrar osv, lite små segt men det funkar. på Torstag sticker jag och 17 härliga tjejer till junsele, med JH! ska bli skitkul alltså, längtar som en toker.
jag måste bara säga en sak som gjorde mig så glad imorse. sov hos mamma från igår till inatt också, och ställde därför klockan på 05.30 för att gå ut med min fina hund. jag hade ställt in mig på lite molnigt och mörkt, men till min förvåning var det jätteljust och fint. det började min dag väldigt bra!
& såhär ser jag ut idag!
tröja, veromoda
jeans, cubus

igårkväll gick det bort en ung kille från torvalla. och det verkligen har berört mig, även fast jag inte kände den här killen. det har fått mig att vara ledsen, rädd och orolig idag. jag har verkligen tänkt på hur rädd jag är för att förlora någon nära, det går knappt att tänka tanken.
det är sånna här gånger man speciellt uppskattar dom som är i livet, dom som står en nära.
rädlsan och oroheten för att aldrig få se någon igen, går inte att beskriva med ord. det är få gånger man verkligen tänker på hur mycket man måste ta vara på tiden man har tillsammans, för man kanske aldrig får se den igen. för man ska aldrig ta någon för givet, ingen vet vad som komma skall.
Jag sänder därför en tanke till hans annhöriga, hans nära & kära, till dom som får känna dom obeskrivliga känslorna, jag lider med er.

jag sitter här och tänker på min familj & mina vänner, vad skulle jag göra utan dom? alla, ALLA är viktiga.
jag kan inte låta bli att fälla tårar när jag tänker på hur viktiga ni är för mig, jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan er, det finns inte. tanken på att aldrig mer få se er igen, gör mig tom.

just take it easy cause there's no stress


så var den härliga, roliga, underbara söndagen kommen. eller med andra ord, den tråkga, trötta osköna söndagen.
min helg har spenderats på följande vis.
fredag: då hade vi disco för småklassare på vår skola för att tjäna in lite pengar till klasskassan, ganska segt men helt ok.
lördag: ställde väckarn på halv elva och klev då upp och bakade till klockan 1.. sen drog jag iväg och spelade en match, 1-1 mot sveg. rikigt roligt, men sår får jag och ont gör det. skyndade mig hem och duschade, åkte sedan iväg till underbaara tjejer för att sedan sova hos michaela.. kvällen började bra, men slutade inte så bra.
söndag: jag och mia vaknade upp hos michaela, trötta och slitna. vid tolv åkte jag och mia hem, och nu ligger jag i min säng.
så har min helg sett ut, senare ska jag på träning. var dock inte så pepp på de. aja, blir nog bra. hare fint

you dont know what you got til you missing it a lot

hallådär!
börjar inlägget med lite + & -
+ SOLEN SKINER
+ freeedag
+ väldigt nära sommarlov nu
+ hemlis
+ foootbollen
++ världens bästa vänner
+ nära till junsele med JH
- ska ha disco med klassen ikväll för småbarn
--- hemlis
- jättestel i ryggen
- mina knän
- michaela ska jobba borta heeeeeeeeeeela sommaren i häggenås

dagen har varit allmänt skön, började med HK, sen no. lunch. bild, sen klart och bettart!
hade inte så mycket mer på hjärtat.


Tröja, monki
jeans, gina tricot



OFFRA

väldigt skönt må jag säga.. ser inte så illa ut men jag kan inte röra det, men det gäller att offra! sen får man väl skylla sig själv när man står i shorts och bränner sönder knäna. rikigt ont gör det.
Godnatt 


i can feel the wind blowing

sitter hos michaela nu och äter en massa choklad i olika dess slag. vi har varit på skolDM idag. och vi hade hört hur bra lag som skulle dit och vi liksom tänkte äh, vi slipper skolan + att vi får spela rolig fotboll.. & vad händer? vi kommer tvåa, helt otroligt. så vi blir helt till oss när vi vinner på straffar mot brunflo och kommer till final. dock förlorar vi där mot prolympia med 4-1. men vi är så nöjda ändå! :)
efter det åkte jag och mickis till stan och åt en fet kebab, så sjukt gott var det. nu ska vi gå ut och sätta oss i det fina vädret och bara njuta av solen,
tack för mig från en lycklig tjej

you took the best of me

Lite kvällsuppdatering i bild!

i can make it just for you

underbar dag idag! började med en dusch, sen pallrade jag mig iväg till skolan. första lektionen hade vi musik där vi kollade klart filmen Walk the line med Johnny Cash. jag tyckte filmen var rikigt bra,  det var intressant att se hur hans liv varit! efter det hade vi NO där vi håller på med ett byggprojekt i skala 1:50. sen lunch och sen åkte hela högstadiet på skolbio. vi såg filmen Hur många lingon finns det i världen, jag har sett filmen en gång tidigare. det är så bra, älskar den filmen! helt klart värd att se!!
när jag kom hem från skolan bakade jag några kladdkakemuffins som jag tänkte ta med till ett utvecklingssamtal jag ska ha med min målvaktstränare senare ikväll. det har vi för att sätta upp mål och prata om vad vi ska träna mer på osv. Jag tycker att det är jättebra! efter det träffar jag mickis.
hare bra så länge, puss&kram

säg mig att det finns nått mer

vaknade tio min min innan vi började, men inte kom jag försent! eller okej, fem minuter. mia kom förbi med cykeln, så vi cykla allt va vi hade. hela förmiddagen har vi dansat, vilket var helt sjukt kul! vi dansade foxtrott, vilken rolig dans! haha. efter skolan åkte jag in till stan till min fina vän michaela, så vi tog oss en runda på stan.
sen när jag kom hem åt jag middag och sen iväg på en härlig träning i härligt väder! kändes bra efter den här träningnen, skönt!

godnatt!

i got so much love

det här följde med hem från dagens tur på stan med mickis.

så var det dags igen..


mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

fullt upp med konfirmationen. idag efter skolan har jag skrivit ut inbjudningskorten, och testat en konfirmationsklänning. är osäker om jag ska ha den, den känns lite tråkig. men på nått sätt gillar jag den, vet inte hur jag ska göra rikigt. men de är ju ett litet tag kvar så vi får se.. 

jag är högt över molnen

ååååh, hade skrivit ett inlägg och publicerat det. sen bara försvinner det?? störigt som tusan!
aja, igår kom jag hem ifrån ett jätteroligt konfirmationsläger! eller söndagen var seg, men lördagen var helt sjukt kul, mycket skratt och lekar. bilder kommer senare! nästa läger är det de sista och tredje lägret, då vi ska spendera tre nätter tillsammans, det kommer bli skitkul & då är det ju verkligen nära till vi tar konfirmationen!
i lördags åkte jag även ifrån lägret några timmar för att spela vår andra seriematch mot strömsund, även min första match. den var verkligen så rolig att spela, en av dom roligaste faktiskt!! sånna matcher behövs verkligen, då man får känna sig nöjd efteråt.
sen idag har jag fått massa gratulationer typ såhär : åh grattis till matchen, såg i tidningen att du gjort bra ifrån dig! 
så jag blir helt till mig och blir helt ööööverlycklig när jag ser mitt namn i tidningen HIHI. vet inte om dom nämnt mig så förut.. så det var verkligen skitkul! artickeln var väldigt liten, men det var ändå roligt!

du är oförstörd för mig

köpte en liten klänning på H&M förra veckan, lite sommrig sådär!
vart kär i mönstret och färgerna!



klänningen på internett, finns inte färgen där!

linnea

hallå där, FREDAG IDAG. & även min namnsdag.
idag har varit en kanondag verkligen! började med konsert på morgonen med ett band, sen no, lunch, bild och sluta klockan ett. då gick jag och mia hem till mia en snabbis och sen tog vi bussen inn till stan för att träffa michaela. unnderbart att träffa henne, har saknat henne så. även fast hon abr vart borta en vecka, hehe. men men, skönt att prata av sig lite. på stan köpte jag även en sommarklänning som jag blev kär i när jag såg. sen åkte mia hem och jag och michaela gick hem till henne och åt god mat! efter ett tag kom ella, vilket var trevligt! vi gick sen ut för att träffa min kompis Max som är här från jokkmokk och spelar basket. RoligtRoligt att träffa han, han gick i min klass förut men flyttade sedan somsagt till jokkmokk, & därför är han inte här så ofta.. aja, roligt var det iallafall!
imorn bär det av till konfirmationsläger på norderön klockan 9. klockan är tio i elva nu och jag har inte äns börjat packa, jättebra! ska också spela match imorn, de ska också bli roligt! hoppas bara vädret är bra.
tjingeling

så vit, så svart

kom för ett tag sen hem från en pissträning från min sida rent ut av sagt. åh vad less man får bli, men jag vet ändå att det är bra med dåliga träningar. men a, just nu känns det inte så bra!
på tal om fotboll, så längtar jag så mycket till junsele! var utagen med JHlaget till junsele för ett läger. vet inte säker om vi ska spela matcher också. men 18 tjejer är vi från JHlaget som ska ha kul iallafall. det är nästnästa vecka från tors-sön.
mitt fina JHlag


en del av damlaget!





*


making up for teenage crime

så var den värsta skoldagen avklarad, åh så skönt! och dessutom är det fredag imorgon, och då ska jag träffa min älskade vän Michaela som kom hem från turkiet idag.
i helgen ska jag på konfirmations läger, vi åker nio, sen runt 11 ska jag bli hämtad för att spela match med mitt åslag. sen skjutsar dom tillbaka mig till lägret och vi sover där! så de blir nog roligt! ska bli roligt att spela match också!

& såhär ser jag ut idag
tröja, JC
jeans, Gabriel

mobilkvalitén..


hands up in the air

har nyss kommit hem från brunflo, och skolan börjar om en kvart.
idag går jag till halv fyra, men ändå tycker jag att det är den bästa dagen.
efter skolan ska jag på träning, från 18-22..
hare fint! 


(inlägget skulle egentiligen upp igår onsdag)

what are words if you really dont mean them

godkväll kära vänner!nu har vi kommit in i tisdagskvällskvisten, och lizette har just kommit hit och ska hämta mig för vi ska sova hos henne. mys! idag efter skolan har jag haft konfirmation, vi har vart på hoppets kapell. där dom krimerar och sånt. det var lite obehagligt  faktiskt.. aja, nu kan jag inte skriva så mycket mer, lizette vill att vi ska åka.
fint väder idag!



jag & lizette när vi hade hemmaspa!


your beauty is inside

men satan i gatan vilken underbar dag det har varit idag?! över 20 grader varmt. vaknade imorse och insåg det vackra vädret, tog på mig somrigaste byxdressen och gjorde mig i ordning. skolan hyrde även in en specialkock så dom gjorde maten ute så hela skolan åt ute, kycklingwook & nudlar. rikigt gott!
efter skolan "pluggade" jag och mia spanska. eller ja, tanken var att plugga men de vart lite annat. har nämligen spanskaprov imorgon tisdag. sen åt vi middag och efter det tog vi en promenad och köpte glass och bara myste, önskar det var sommar varje daag.

på ok skulle jag och mia köpa glass, men pga av att det var så långt hem så köpte vi två glassar var, men jag tyckte de såg lite svull ut..
när vi skulle köpa:
Cornelia: hoppas dom blir nöjd nudå !
Mia: vilka då?
Cornelia: emhn, jammen dom..
Mia: jaha, dom :D

haha åh vad vi skrattade! tack för alla skratt idag, min älskade vän!

avslutar inlägget med lite bilder sen idag ;







snygg vän man har!


seriepremiären..

var ingen hit.. jag önskade jag fick stå, det såg så roligt ut ändå! mycket skott och värmen som en varm sommardag! rikigt underbart var det.. tyvärr förlorade vi med 7-0 mot brunflo, och visst måste jag säga att dom var duktiga! i första minuten vart det straff till dom, den gick det inte så bra nej.. men det är bara att tagga om till nästa match, då troligen jag skulle stå. men jag har konfirmationsläger så jag funderar att komma senare till lägret..
idag är det söndag, och det kändes inge roligt. det väntar en heeel veckas skola framför nu, och nej, de var verkligen jobbigt.
har även fått en låt på hjärnan, och som jag sitter och lyssnar på en del.
" om jag är säker i mig själv men aldrig är för självgod om jag är alfaman i sängen men aldrig bråkar, vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram " 
om sanningen ska fram - eric amarillo .. haha det kommer bli en sommarplåga tror jag.



du är bäst nu, men du var bättre förr

Hallå där!
Har tidigare haft blogg på blogspot.com, men byter nu för att testa något nytt!

snart om en timme åker jag till min samling för seriepremiär mot brunflo, ska bli rikigt kul.
jag ska tyvärr inte spela, men de ska bli sjukt kul att se!
idag har jag vaknat upp brevid lotta, och hon skulle upp tidigt för att hon skulle ta bussen in till stan för att jobba. så klockan 9 pep väckarklockan. vi gick upp gjorde lite frukost och satte oss ute, hur skönt som helst! älskar det här, sommarvädret. sen när hon åkte gjorde jag en enklare header till den här nya bloggen, och designen kommer snart upp, och till min hjälp har jag Malin
sen gjorde jag även ett konfirmationskort, eftersom jag ska konfirmera mig det 12 juni.

hare fint så länge, pusssss


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus